…
…
04 Kasım 2019, Pazartesi Tokat, Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR Barış Pınarı Harekatında Yaralanan Uzman Çavuş Zülfikar SÖNMEZ’i Ziyaret Etti


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Barış Pınarı Harekatında çıkan çatışmada yaralanan Ulaştırma Uzman Çavuş Zülfikar SÖNMEZ’i ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yapılan ziyarette İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR’e Sosyal Hizmet Merkezi Müdürümüz Adnan TANRIVERDİ, Şehit Yakınları ve Gaziler Birim Sorumlusu Fatih ÖZTÜRK ve Öğretmen Necmettin GÜRER eşlik etti.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın dik duruşu, kararlılığı ve ordumuzun başarısı ile bu harekattan alnımızın akıyla muzaffer çıktık. Sen ve senin gibi vatan evlatlarımızın sayesinde tüm dünyaya bir ders verdik. Bu uğurda kiminiz gazi oldunuz, kiminiz şehadete ulaştınız. Rabbim, şehitliği ve gaziliği herkese nasip etmez. Millet olarak sizler ile gurur duyuyoruz. Rabbim inşallah tekrar yaşatmaz. Bu vesile ile sana ve senin nezdinde yaralanan arkadaşlarına geçmiş olsun der, şehadete ulaşan askerlerimize de Allah’tan rahmet dilerim.” Dedi.

Uzman Çavuş Zülfikar SÖNMEZ, ziyaretleri için İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR ve beraberindekilere teşekkürlerini sunarken, tedavisi tamamlandıktan sonra görevinin başına geri dönmek istediğini ifade etti.

Ziyaret, İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR’in tekrardan geçmiş olsun dileklerini iletmesi ile son buldu.