…
…
…
…
28 Mayıs 2021, Cuma Tokat,Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Almus İlçemizde Bir Dizi Ziyarette Bulundu


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, 24 yıl boyunca kurumuza hizmet veren mesai arkadaşımız Necmettin GÜRER’in, Çevreli Kasabası’ndaki cenaze merasimine katıldı. Cenaze merasimi sonrasında Şehit Osman KARACA’nın babaevini ziyaret eden İl Müdürümüz, Almus ilçemizdeki ziyaretlerini Mavi Göl Özel Bakım Merkezi ziyareti ile sonlandırdı.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, idarecilerimiz ve personellerimiz ile birlikte, 1997 yılından itibaren 24 yıl boyunca Müdürlüğümüzde hizmet veren, bu süre zarfında Tokat Huzurevi Müdürlüğü ve kısa bir süreliğine Tokat Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü görevini yürüten mesai arkadaşımız Necmettin GÜRER’in, Çevreli Kasabası’ndaki cenaze merasimine katıldı.

İl Müdürümüzün bir sonraki durağı, 05.02.2020 tarihinde Van Bahçesaray’da şehadete erişen Jandarma Uzman Onbaşı Osman KARACA’nın babaevi oldu. Şehidimizin ailesine başsağlığı dileyen İl Müdürümüz “şehitlerimizin emanetleri olan ailelerinin artık kendi ailelerimiz olduğu ve kendilerini asla yalnız bırakmayacağımızı” belirtti.

İl Müdürümüzün Almus ziyaretinin son durağı ise, Almus Mavi Göl Özel Bakım Merkezi oldu. Kurum idarecileri ile görüşen ÖZDEMİR, “Engellilerimizin hayatlarını daha iyi şartlarda idame ettirebilmeleri için hizmetlerimizi sürdürüyoruz ve bu amaç doğrultusunda elimizden geleni yapmaya devam etmeliyiz” sözleri ile ziyaretini sonlandırdı.