…
…
…
21 Mayıs 2021, Cuma Tokat,Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Aile Haftası Münasebetiyle Bir Dizi Ziyarette Bulundu


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Aile Haftası münasebetiyle Tokat Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Adnan TANRIVERDİ ile beraber aile ziyaretleri gerçekleştirerek, ziyaret edilen ailelerin Aile Haftası’nı kutladı.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, Aile Haftası münasebetiyle, 69 yıllık evlilikleri ile ilimizin en uzun süreli evliliğine imza atan çifti olan Mehmet ve Alime BİLİR’i ziyaret etti. 

ÖZDEMİR, Bilir Ailesinin, gençlerimiz için iyi bir örnek olduğunu belirterek, aileye tebriklerini iletti. İl Müdürümüz, aile ile gerçekleştirdiği sohbet esnasında, uzun ve mutlu bir evliliğin sırlarını paylaşmalarını istedi. Bu bilgileri her gencimizin nasihat olarak almaları gerektiğini belirtti.

İl Müdürümüz, Bilir Ailesi’nden sonra ise, anne ve babası vefat etmiş olan Engelli Gülay TARIM ve onun bakımını üstlenerek anne ve babasının yokluğunu dolduran görümcesi Bircan TARIM ile devam etti. ÖZDEMİR, engellimizin yalnız bırakmadıkları için Bircan Hanım’a teşekkürleri iletti.

ÖZDEMİR’in bir sonraki durağı ise, anne ve babasının boşanması nedeniyle akrabası Binnaz ÜLKÜ ile yaşamaya başlayan çocuk İrem Su ÜLKÜ oldu. ÖZDEMİR, İrem Su’yu sahiplenerek, ona yeniden aile sevgisini yaşattıkları için Binnaz Hanım’a teşekkürlerini iletti.

İl Müdürümüz ÖZDEMİR, 3 ailemizin de hikayelerinin, hepimize örnek olması gerektiğini belirterek, 3 ailemiz nezdinde bütün ailelerin Aile Haftası’nı kutlayarak ziyaretlerini sonlandırdı.