…
10 Mart 2020, Salı Tokat, Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR Ağrı’da Yapılan Saldırıda Yaralanan Vatandaşımızı Ziyaret Etti


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, İl Müftüsü Ömer Faruk BİLGİLİ ve İl Müdür Yardımcımız Güngör YÜCE ile birlikte Ağrı Gürbulak Gümrük Müdürlüğüne ait araca yapılan hain saldırıda araçta bulunan ve yaralanan hemşehrimiz Gümrük ve Muhafaza Memuru Sevinç GÜLEÇ’i ziyaret etti.

Aynı zamanda Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Tokat Şube Başkanı İbrahim GÜLEÇ’in kızı olan Sevinç GÜLEÇ’i evlerinde ziyaret eden ÖZDEMİR ve beraberindekiler geçmiş olsun dileklerini iletti.

Hain saldırıda yaralanan Sevinç GÜLEÇ, sağlık durumunun iyi olduğunu, küçük yaralarının olduğunu ancak bulundukları araçta arkadaşlarının şehit olmasından dolayı çok üzgün olduğunu ifade etti.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, “Rabbim bir kez daha hain terör örgütlerine böyle bir fırsat vermesin. Aile olarak sizler bu zorlukları yaşadınız. Dernek Başkanımız vatanımızın müdafası için canını ortaya koyarak gazi oldu. Sizler de aynı bilinçle ülkemizin bir ucunda vatanımıza hizmet vermek için görevinize giderken hain saldırıya uğradınız. Rabbim şehitlerimize Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar versin. “ dedi.

Ziyaret bir süre devam eden sohbetin ardından son buldu.