…
…
…
…
24 Temmuz 2019, Çarşamba Tokat, Türkiye

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR 24 Temmuz Basın Bayramı Münasebetiyle Ulusal Ve Yerel Basın Mensuplarını Ziyaret Etti


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR ve İl Müdür Yardımcımız Kemalettin ERYILMAZ, Türkiye'de Türk basınında sansürün kaldırılmasının yıl dönümü olarak her yıl 24 Temmuz tarihinde kutlanan “24 Temmuz Basın Bayramı” münasebeti ile ilimizde görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarını ziyaret etti.

ÖZDEMİR, basın mensuplarını ziyaretinde: “Halkın doğru haber alma imkânını sağlayıp, düşüncelerini başkaları ile paylaşmasına aracı olan basın kuruluşları, önemli bir toplumsal görev icra etmektedir. Haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan; kişisel hak ve özgürlükleri temel alarak, tarafsız bir şekilde çalışmalarını yürüten basın, demokratik toplumların en önemli güvencelerinden biridir.

Görevini bu anlayışla ve büyük fedakarlıklarla yürüten değerli basın mensuplarımız, her türlü övgü ve takdiri hak etmektedirler. Bu vesileyle, basın meslek ilkelerine bağlı, kişi hak ve hürriyetlerine saygılı, tarafsız ve objektif bir yayıncılık anlayışı ile bıkmadan, yorulmadan zor koşullarda görevlerini yerine getiren tüm basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyor, başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR,  sırasıyla Hürsöz Gazetesi, Tokat Haber Gazetesi, Tokat Gazetesi ve Trt Tokat Temsilciliğini ziyaret etti.

Basınımızın temsilcileri de nezaket ziyaretinden dolayı İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR’e teşekkür etti ve ziyaret sonlandırıldı.