…
…
…
…
…
…
…
…
28 Temmuz 2021, Çarşamba Tokat,Türkiye

İl Müdür Yardımcımız Hülya ÖZDEMİR’in Sivas’a Tayin Olması Sebebiyle Veda Yemeği Düzenlendi


İl Müdür Yardımcımız Hülya ÖZDEMİR’in, Sivas Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne tayin olması sebebiyle, İl Müdürlüğümüz ve bağlı kuruluşlarımızın idarecileri ile İl Müdürlüğümüz personellerinin katılımıyla veda yemeği düzenlendi.

Gerçekleştirilen yemek sonrası konuşan İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR “Hülya Hanım’ın, bugüne kadar vermiş olduğu hizmetleri hepimiz biliyor ve takdir ediyoruz. Hülya Hanım, bugün fiili olarak bizlere veda etse de bunu bir veda olarak değerlendirmiyoruz. Artık Sivas ilimizde kapısını çalacağımız, değerli bir arkadaşımız bulunmaktadır. Kendisi de Tokat’a geldiğinde kapılarımız sonuna kadar açık olacaktır. Hülya Hanım’a vermiş olduğu hizmetlerden dolayı sizlerin önünde bir kez daha teşekkür eder, yeni görevinde başarılar dilerim” dedi.

İl Müdürümüzün ardından söz alan İl Müdür Yardımcımız Hülya ÖZDEMİR ise “Uzun yıllar hizmet verdiğim Tokat Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nden ayrılıyor olmanın burukluğunu yaşamaktayım. İhtiyaç sahiplerine hizmet verdiğimiz bu Müdürlükte çalışmanın bizler için cennet kapısını araladığını, bunu değerlendirmenin bizlerin elinde olduğunu düşünmekteyim. Bu düşünce doğrultusunda, haksızlık ve hukuksuzluğa yer vermeden, elimizden geldiğince görevimizi yerine getirdik. Uzun yıllar boyu beraber hizmet verdiğim çalışma arkadaşlarıma hakkımı helal ediyor, sizlerden de helallik istiyorum” dedi.

Program plaket ve hediye takdimi ile sonlandırıldı.