…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
22 Şubat 2022, Salı Tokat, Türkiye

Erişilebilirlik Logosunun Tanıtım Töreni Yapılarak Bayrağı Göndere Çekildi


Bakanlığımız Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz tarafından yürütülen Erişilebilirlik çalışmaları kapsamında 81 ilimizde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Erişilebilirlik Logo tanıtım toplantısı 22.02.2022 tarihinde çevrimiçi olarak Tokat Sosyal Güvenlik Kurumu'nun toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızca, erişilebilirlik uygulamaların görünürlüğünün artırılması amacıyla ülkemizde kullanılacak Erişilebilirlik Logosu belirlendi. 81 ilde eş zamanlı olarak Bakan Yardımcımız Sayın Fatma ÖNCÜ ve Engelli Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürü Orhan KOÇ’un katılımı ile çevrimiçi bağlantı yoluyla Erişilebilirlik logosu tanıtımı gerçekleştirildi.

Erişilebilirlik Logosunun tanıtımının yapılmasının ardından erişilebilirlik belgesi alamaya hak kazanan kurumlarının temsilcilerine erişilebilirlik flamaları takdim edildi.

Vali Yardımcımız Sayın Kaya ÇELİK’in, Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Turgut PEKDEMİR’e erişilebilirlik flamasını takdim etmesinin ardından flama göndere çekildi.

Program devamında Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Osman ALTINORDU, Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Bekir FINDIK’a, İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR’de Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ali YILMAZ’a, Erbaa Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü İsmail ATEŞ’e, Turhal Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Durmuş FIRAT, Reşadiye Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Necati GÜLŞAFAK’a flamalarını takdim etti ve program sonlandırıldı.