…
…
…
…
11 Mart 2021, Perşembe Tokat, Türkiye

Çocuklarımız Miraç Kandili Nedeniyle İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR’i Ziyaret Etti


İl Müdürlüğümüze bağlı Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğümüzün bünyesinde koruma ve bakım altında kalan çocuklarımız Miraç Kandili münasebetiyle İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR’i ziyaret etti.

Kuruluş Müdürü Uğur YURDAKUL ve Öğretmen Melek YÜCEL ile birlikte gelen çocuklarımız İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR’in Miraç Kandilini kutlarken kandil simidi ikram etti.

Çocuklarımızın ziyaretlerinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, “Miraç Gecesini feyzi ile yaşamak bizler için çok önemli. Rabbim inşallah hepimizi tekrarına kavuşturur. Bizler sizleri çok önemsiyor, sizlerin başarılı bir şekilde eğitimlerinizi tamamlamanızı milli ve manevi değerlerinizi öğrenmenizi istiyoruz. Bu gece bakıcı ablalarınız ve öğretmenleriniz ile birlikte Koronavirüs’ ten kurtulmak için bolca dua edin. “ dedi.

Son olarak ÖZDEMİR, Kuruluş Müdürü Uğur YURDAKUL ve Öğretmen Melek YÜCEL ile birlikte çocuklarımızın yapmış olduğu anlamlı ziyaretten dolayı tekrar teşekkürlerini sunarken, koronavirüse karşı tedbirleri aksatılmaması hususunda tavsiyelerde bulundu.