…
…
…
…
…
…
…
…
10 Mart 2022, Perşembe Tokat, Türkiye

Çocuklarımız İl Münazara Yarışmasında Kıyasıya Mücadele Verdi


Bakanlığımızın sunmuş olduğu hizmet modellerinden faydalanan çocuklarımızın özgüven ve sorumluluk duygularını geliştirmek, kendilerini sözlü olarak ifade edebilmelerini sağlamak amacıyla Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi ve Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüklerimizde kalan çocuklarımızın katılımıyla İl Münazara Yarışması düzenlendi.

Yarışmaya Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğümüz 2 takımla katılırken, Tokat Çocuk Evleri Sitesi ve Niksar Çocuk Evleri Sitesi 1’er takımla katıldı.

Heyecanlı dakikalara sahne olan yarışmalarda çocuklarımız rakip takımlara üstünlük sağlamak için kıyasıya mücadele verdi.

Tokat Huzurevi Müdürlüğümüz konferans Salonunda yapılan yarışmaya İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, İl Müdür Yardımcılarımız ve Kuruluş Müdürlerimiz ile birlikte personellerimiz ve yaşlılarımız katılım sağladı.

“Teknoloji Bağımlılığı-İnsan ve Sosyal Medyanın Fert ve Toplum İçin Faydaları/Zararları ” konulu yarışmayı Niksar Çocuk Evleri Sitesi takımı Papatya’lar kazanırken, Tokat Çocuk Evleri Sitesi takımı Anadolu ikinci oldu. Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi takımları Yenilmezler ve Seçkinler sırasıyla 3. ve 4.’lüğü elde etti.

Takımlarımızı tek tek tebrik eden ÖZDEMİR, “Tüm yarışmacı çocuklarımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Arkadaşlarımız sonuçları açıkladığında da farkların çok az olduğunu gördük. Çocuklarımızın hitabeti, özgüvenleri gerçekten çok iyi. Benim gönlümde hepiniz yarışmanın birincisi oldunuz. Sizlerin başarısını gerçekten önemsiyor ve başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Devamında yarışmacılarımıza hediyeleri ve katılım belgeleri takdim edilerek program sonlandırıldı.