…
…
…
21 Kasım 2019, Perşembe Tokat, Türkiye

Çocuklarımız Geleceğe Beraber Bakalım Projesi Kapsamında Meslekleri Tanımaya Devam Ediyor


İl Müdürlüğümüze bağlı Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğümüz bünyesindeki evlerde korunma ve bakım altında bulunan çocuklarımız ''Geleceğe Beraber Bakalım'' projesi kapsamında Tokat Cumhuriyet Savcısı Nesrin KARAKAŞ ve Tokat Aile Hakimi Hüseyin KILINÇ ile tarihi Yüksek Kahve'de bir araya geldi.

Gerçekleşen söyleşi etkinliğinde Hukuk Fakültesi okumak isteyen çocuklarımız hakimlik ve savcılık mesleğine dair sorular sorarak bilgiler aldılar.

Etkinliğe katılarak çocuklarımıza rol model olan Tokat Cumhuriyet Savcısı Nesrin KARAKAŞ ve Tokat Aile Hakimi Hüseyin KILINÇ çocuklarımıza; hayat karşısında yılgınlık yaşamamaları gerektiğini, akademik olarak sürekli kendilerini yenilemeleri ve daima iyiye yönelmeleri noktasında çalışmalar yapmaları gerektiğini, devletimizin tüm imkanları ile çocuklarımızın yanında yer aldığını ifade ettiler.

Tokat Cumhuriyet Savcısı Nesrin KARAKAŞ ve Tokat Aile Hakimi Hüseyin KILINÇ ile bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını ifade eden çocuklarımız, kendilerine zaman ayırdıkları için teşekkür ettiler.