…
…
…
14 Ekim 2019, Pazartesi Tokat, Türkiye

Çocuklarımız Baro Başkanı Melih YARDIMCI ve Yönetimi İle Kahvaltıda Biraraya Geldi


İl Müdürlüğümüze bağlı Tokat Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğümüzün bünyesindeki evlerimizde koruma ve bakım altında kalmakta olan çocuklarımız, Tokat Barosuna kayıtlı avukatlar ile birlikte Tokat Baro Başkanı Sayın Melih YARDIMCI davetinde kahvaltıda bir araya geldi.

Gerçekleştirilen kahvaltı etkinliğine Cocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Erdoğan ATEŞ ile birlikte Sosyal Hizmet Uzmanı Eray KÖYLÜ, Öğretmen Zuhal BAŞAL ve çocuklarımız katıldı.

Çocuklarımız “Geleceğe Beraber Bakalım” projesi kapsamında gerçekleştirilen kahvaltı etkinliğinde avukatlık mesleğini tanımaya yönelik ve geleceklerini belirlemede kendilerine rol model edinme noktasında sorular sorarak bilgiler aldılar.

Tokat Baro Başkanı Sayın Melih YARDIMCI, çocuklarımızın geleceğinin şekillenmesinde bu tür buluşmaların önemli olduğunu, çocuklarımızın her alanda bilgilenmesinin ve donanımlı olarak yetişmelerinin ülkemiz için gurur kaynağı olacağını, Tokat Barosu olarak çocuklarımız ile bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını belirttiler.

Gerçekleştirilen bu etkinlikte Tokat Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü Erdoğan ATEŞ, Çocuklarımızın meslekleri tanımasına önem verdiklerini, her alanda mesleki başarıya ulaşmış kişiler ile bu tür buluşmaları yapmayı planladıklarını ifade etti.

Sözlerinin devamında ATEŞ, “Avukat, doktor hakim vb. mesleklerde görevlerini layıkı ile yapan kişilerin çocuklarımızın rol modelleri olmasını istiyoruz. Bu çocuklarımızın hayal etmelerini, kendilerini söz sahibi makamda hissetmelerini istiyoruz. Çocuklarımızın sınav başarısının yanı sıra meslek seçimleri de oldukça önemli. İnşallah çocuklarımız karar aşamasına geldiklerinde yapmış olduğumuz bu buluşmaların faydasını göreceğiz.

Son olarak Kuruluş Müdürümüz Erdoğan ATEŞ, Kahvaltı programına katılımları için Baro Başkanı Sayın Melih YARDIMCI ‘ya, Avukat Sema ALMAZ’a ve bu kahvaltı organizasyonunda büyük emeği olan çocuklarımız için gönüllü çalışan Av. Şeymanur DEMİRAY’a teşekkürlerini sundu.

Gerçekleştirilen kahvaltı etkinliği fotoğraf çekiminden sonra sona erdi.