…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
15 Mayıs 2021, Cumartesi Tokat, Türkiye

BU BAYRAMDA ŞEHİT YAKINLARIMIZI YALNIZ BIRAKMADIK


Ramazan Bayramında ilimiz merkezi ve ilçelerimizde ikamet eden 235 şehit ailemiz ziyaret edilerek bayramları kutlandı.

Her bayram olduğu gibi bu yılda Mübarek Ramazan Bayramında Covid 19 tedbirleri kapsamında Cennet Vatanımızın bekası uğruna canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerini ziyaret ederek Kuranı Kerim ve Türk Bayrağı hediye ettik.

İlimiz merkezinde İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR başta olmak üzere Tokat Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü çalışanları 83 şehidimizin ailelerini ziyaret etti.

Turhal, Niksar, Erbaa, Reşadiye ve Zile ilçelerimizde de Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlerimiz ve personellerimiz ilçelerinde ikamet eden 152 şehidimizin ailelerini ziyaret ederek Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN, Bakanımız Sayın Derya YANIK ve Valimiz Sayın Dr. Ozan BALCI’nın selamlarını ileterek, Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma yasağı nedeni ile yalnız geçirilecek olan bayramlarında şehit yakınlarımızın moral kaynağı oldular.

Yapılan ziyaretlerde, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak her zaman yanlarında olduğumuz ifade edilerek, “Şehitlerimizin emanetleri olan ailelerinin artık kendi ailelerimiz olduğu ve kendilerini asla yalnız bırakmayacağımız” belirtildi.