…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
22 Haziran 2020, Pazartesi Tokat, Türkiye

Babalar Gününde Şehit Ailelerimize Ziyarette Bulunduk


İl Müdürlüğümüz bünyesinde hizmet veren Şehit yakınları ve Gaziler Birimi, vatanı uğruna canlarını feda eden şehitlerimizin babalarını ziyaret ederek "Babalar Günü"nü kutladık.

Kişilerin daha da duygusal olabileceği bu önemli günlerde yokluğunun hissettirilmemesi mümkün olmasa da kendimizi onların evlatları olarak gördüğümüz şehit babalarımızın babalar gününü kutlamak için İl Müdürlüğümüz ve Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlükleri Şehit Yakınları ve Gaziler Birimi olarak şehitlerimizin babalarını ziyaret ettik.

İl Müdürlüğümüze bağlı Tokat, Niksar, Turhal, Zile, Erbaa ve Reşadiye Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüklerimiz tarafından Kuruluş Müdürlerimiz başkanlığında kurulan 3’er kişilik ekiplerimiz ile şehit babalarımız hanelerinde ziyaret edilmiş ve babalarımız için hazırlanan hediyeler takdim edilmiştir.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın, Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt SELÇUK’un, Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürümüz Sayın Selim ÇELENK’in, Valimizin Sayın Dr. Ozan BALCI’nın ve İl Müdürümüz Sayın Mahmut ÖZDEMİR’in selamları iletilmiş, vatan savunmasında şahadet şerbeti içen şehidimizin aileleri ile sohbet edilmiş ve varsa talepleri alınmıştır. Farklı nedenlerle ikamet adreslerinde olmayan babalarımız telefonla aranarak günleri kutlanmıştır.

Yeni tip korona virüs nedeniyle sosyal mesafe kuralları çerçevesinde gerçekleştirilen ziyaretlerde şehit babaları; memleketimizi bu salgından koruması için Allah’a her zaman dua ettiklerini belirterek, devlet büyüklerine ve beraberindekilere de dua ederek teşekkür ettiler.