…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
10 Mart 2020, Salı Tokat, Türkiye

ASP Gençlik Spor Kulübü Haftasonu Etkinlikleri Devam Ediyor


Tokat ASP Gençlik Spor Kulübü bünyesinde satranç eğitimi alan çocuklarımız, düzenlenen turnuvada kozlarını paylaştı. Satranç bilgileriyle göz dolduran çocuklarımız, rakiplerini mat etmek için kıyasıya yarıştı.

Kuruluşlarımızda koruma ve bakım altında kalan çocuklarımızı zekâ oyunlarına yönlendiren ASP Gençlik Spor bünyesinde eğitmenlik yapan personellerimiz satranç eğitimi verdiği çocukları düzenlediği turnuvada buluşturdu. Hafta sonunda gerçekleştirilen turnuvaya, Tokat Çocuk Evleri Sitesi, Niksar Çocuk Evleri Sitesi ve Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüklerimizde kalan 13-18 yaş grubundaki çocuklarımız katıldı.

ÇOCUKLAR HAMLELERİYLE GÖZ DOLDURDU

Zorlu mücadelelere sahne olan karşılaşmalarda, çocuklarımız satranç bilgileri ve yaptıkları hamlelerle göz doldurdu.

Tokat Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğümüzde kalan Ersin ve Engin İPEK kardeşler final mücadelesinde birbirlerine karşı hamle yaparken birinciliği Ersin İPEK elde etti.

Turnuva sonunda Engin İPEK ikinci olurken, üçüncü ise Tokat Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğümüz bünyesinde kalan İbrahim KESKÜN oldu.

ÇOCUKLARIMIZ PAİNTBALL KARŞILAŞMASINDA GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

ASP Gençlik Spor Kulübünün hafta sonu etkinlikleri Paintball müsabakasıyla devam etti.

Tokat Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünde koruma ve bakım altında kalan çocuklarımız serbest zamanlarında kulüp yetkililerinin organizasyonunda Paintball müsabakasında ter döktü.

Çocuklarımız yapılan karşılaşmada günlük hayatın stresini atarken, karşılaşma sonunda kulüp yetkilisi Öğretmen Zafer KARKACIER, “Çocuklarımızın akademik başarı kazanmalarının yanında serbest zamanlarında sosyal ve kültürel etkinliklere katılmalarını önemsiyoruz. İnşallah baharın gelmesi ile birlikte bu etkinliklerimizin sayısını artıracağız.” Dedi.