…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
28 Ağustos 2019, Çarşamba Turhal/Tokat, Türkiye

AŞK’ları Engel Tanımadı


Turhal Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünde kalmaktayken tanışan engelli çift dünya evine girdi.

Turhal ilçemizde engelli vatandaşlarımıza hizmet veren Turhal Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünde kalan ve tanışıp evlenmeye karar veren Halime ÖNDÜÇ (46), ile Yaşar BÜYÜKTEPE (57), düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi.

Yaklaşık 5 sene önce tanışan ve arkadaşlıklarını sürdüren engelli çift 6 ay önce ailelerinin destekleri ile evlilik kararı aldı ve dün akşam düzenlenen törenle aldıkları bu kararı hayata geçirdi.

Törenin yapıldığı salona 'Aşk Engel Tanımaz' yazılı Turhal Belediyesi'ne ait engelsiz taksi ile gelen çiftin nikahını Belediye Başkanı İlker BEKLER kıydı. Nikahın ardından Halime ÖNDÜÇ Ve Yaşar BÜYÜKTEPE çifti tekerlekli sandalyeleriyle oynadılar. Çifti aileleri ve engelli arkadaşları da yalnız bırakmadı.

Hayatının en mutlu gününü yaşadığını belirten Halime ÖNDÜÇ, "Şu an çok mutluyum. Çok büyük badireler atlattık. Sabrın sonu mutlu olmakmış. Mutluyuz çok şükür. Tek idik iki olduk. Eşimin bundan sonra iki ayağı, iki kolu, iki gözü, iki kulağı olacağım.” Dedi.

Çiftimize bir ömür mutluluklar dileyen İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, “Her zaman bu kardeşlerimizin yanındaydık ve yine yanlarında olacağız. Bugün burada çiftimizi ve bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim.” Dedi ve sözlerini tamamladı.

Düğün merasiminde çiftimiz ve davetliler müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.