…
…
…
…
10 Aralık 2021, Cuma Tokat, Türkiye

2021 Yılı Son Kuruluş Müdürleri Toplantısı Huzurevi Müdürlüğümüzde Gerçekleştirildi


İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR başkanlığında, İl Müdür Yardımcılarımızın ve kuruluş müdürlerimizin katılımıyla kuruluş müdürleri toplantısı gerçekleştirildi.

Tokat Huzurevi Müdürlüğümüzde gerçekleştirilen toplantıda, kuruluşlarımızda 2021 yılı içerisinde yapılan ve 2022 yılında yapılması planlanan çalışmalar görüşüldü.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, sözlerine kuruluş müdürlerimize teşekkür ederek başladı.

Sözlerinin devamında ÖZDEMİR; “Gündüzlü kuruluşlarımız pandemi sürecini yaşadığımız bu süreçte tüm tedbirlerini alarak sahada çalışmalarına devam ederken, yatılı kuruluşlarımızda da engellilere, yaşlılara, kadınlara ve çocuklara en iyi şekilde bakım hizmeti verdiler. Çok şükür kuruluşlarımızda koronavirüs bulaşı meydana gelmedi. Hepiniz çok emek verdiniz hepiniz çok çalıştınız. Yıl içerisinde çok kez personelimiz ile biraraya gelerek yapmış oldukları çalışmalar için teşekkür ettik. Bir kez daha sizlerin nezdinde personellerinize de teşekkür ediyorum. 2021 yılında Bakanlığımızın hizmetlerini en yakın mahalleden en uzak köye kadar götürmeye çalışırken, birçok yatırım için de adımlar attık. İl Müdürlüğümüz, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğümüz, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğümüz ve Şiddeti Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğümüzün birlikte hizmet vereceği yeni binasının yapımında sona geldik. İnşallah yeni yılın ilk aylarında binamıza taşınacağız. Bunun yanı sıra Türkiye’de bir ilk olan Sosyal Hizmet Kampüsünün temelini Bakanımız Sayın Derya YANIK’ın katılımıyla attık. Yapılacak kampüsümüzde Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğümüz, Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğümüz ve Gündüzlü Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü olacaktır. Kampüsümüzde çocuklarımızın ve engellilerimizin rehabilitasyonu için yüzme havuzu, spor salonları, tenis kortu, futbol ve basketbol sahaları gibi birçok donatı alanları olacaktır. İnşallah kampüsümüzün yapım işi de önümüzdeki sene tamamlanmış olacaktır.” Dedi

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, gündem maddelerini değerlendirmek ve kuruluşlarda yapılan çalışmaları dinlemek üzere sözü İl Müdür Yardımcılarımıza ve kuruluş müdürlerimize bıraktı.

Yapılan sunumların ve istişarelerin ardından toplantı sonlandırıldı.