…
07 Kasım 2019, Perşembe Tokat, Türkiye

2019 Yılı 5. Çocuk Koordinasyon Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi


2019 yılı içerisinde 5. Si icra edilen Çocuk Koruma İl Koordinasyon Kurulu toplantısı Valilik Toplantı salonunda Vali yardımcımız Sayın Yüksel Ünal başkanlığında 07.11.2019 tarihi saat: 09.00 yapılmış olup toplantıya kurulun daimi üyeleri katılım sağlamıştır.

İl Müdür Yardımcımız Sayın Güngör YÜCE’nin selamlama ve açılış konuşması ile başlayan toplantıda öncelikle bir önceki toplantıya konu olan Eğitim-Öğretim Döneminin Başlaması İle Birlikte Okullarda ve Çevresinde Milli Eğitim Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğü Tarafından Alınacak Emniyet ve Güvenlik Tedbirleri hakkında yapılan çalışmalar görüşülmüş akabinde Güngör YÜCE tarafından Kurum Bakımın reddeden çocuklar ve 5395 sayılı kanunun işlevinde Kurumlar arası eşgüdümün önemi konulu sunumunu kurula yapması ve karşılıklı görüş alışverişi ile toplantıya devam edilmiştir.

Sonrasında İl Müdürlüğümüzde görev yapan Sosyal Çalışmacı Ali Ensar ÖZDEMİR tarafından kurul üyelerinin 5395 sayılı Çocuk Koruma Kanunun 31. maddesi ve Koruyucu Destekleyici Tedbir kararları hakkında istatistiki bilgiler hakkında kurulu bilgilendirmesi ve İl Müdürümüz Sayın Mahmut ÖZDEMİR ve Vali Yardımcımız Sayın Yüksel ÜNAL’ın kapanış konuşmaları neticesinde toplantı son bulmuştur.