…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
28 Mart 2022, Pazartesi Tokat, Türkiye

18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftasında Yaşlılarımız İçin Bir Dizi Etkinlik Düzenlendi


18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası olması münasebetiyle Tokat Huzurevi Müdürlüğümüzde kuruluşumuzda kalan yaşlılarımıza yönelik hafta boyunca çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Yaşlılara Saygı Haftasının başlangıç günü olan 18 Mart tarihinin Çanakkale Zaferinin Yıl dönümü olması nedeniyle tüm şehitlerimiz ve kuruluşumuzda kalırken ebediyete intikal eden yaşlılarımız için Mevlidi Şerif okutuldu ve dualar edildi.

Gün boyunca tüm katlarda Çanakkale Türküleri dinletilirken, Gaziosmanpaşa Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrenci ve hocaları tarafından dini musiki resitali sergilendi.

Ayrıca Huzurevi yaşlılarımızın yapmış olduğu el emeği ürünler, açılan sergi ile görücüye sunuldu.

İL MÜDÜRÜMÜZ MAHMUT ÖZDEMİR’İN KATILIMI İLE DOĞUM GÜNÜ OLAN YAŞLILARIMIZA PASTA KESİLDİ

İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR ve Engelli-Yaşlı Hizmetlerinden Sorumlu İl Müdür Yardımcımız Güngör YÜCE, yaşlılarımızı ziyaret ederek haftalarını kutladı. ÖZDEMİR ve YÜCE, yaşlılarımız için hazırlanan pastayı kesti.

ÖZDEMİR, “18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Haftası münasebetiyle tüm şehitlerimizi minnetle ve rahmetle yâd ediyorum. Yaşlılar Haftası vesilesiyle de sizlere ve tüm yaşlılarımıza saygı ve hürmetlerimi sunuyorum. Sizleri böyle bir arada sıhhatli görmek bizlerin çalışma şevkini artırıyor. Kuruluş idarecilerinden ve çalışanlarımızdan sizlerle ilgili haberleri sıklıkla alıyoruz. Sizler bizim için bir rehbersiniz. Sizlerin sohbetinizi, deneyimlerini/tecrübelerinizi dinlemek bizlerin ufkunu açıyor. Sizler bizim başımızın tacı, gönlümüzün sürurusunuz, dua kapımızsınız. Hepinize sağlıklı sıhhatli ömürler diliyorum. ” dedi.

Yapılan ikramların ardından ÖZDEMİR, yaşlılarımız için alınan hediyeleri takdim etti ve ziyaretini sonlandırdı.