…
…
…
…
16 Temmuz 2021, Cuma Tokat, Türkiye

15 Temmuz Gazileri Hasan YAŞAR ve Hasan SARMAN Ziyaret Edildi


15 Temmuz hain darbe girişiminin 5. Yıldönümü nedeniyle Demokrasi gazisi Hasan YAŞAR ve Hasan SARMAN evinde ziyaret edildi.

Öncelikle, 15 Temmuz'daki hain darbe girişimi sırasında Üsküdar'da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine sokağa çıkarak, polis merkezi yakınlarında açılan ateş sonucu şarapnel parçasının ayağına gelmesi ile yaralanarak gazi olan Hasan YAŞAR, o gece yaşadıkları sıkıntıları asla unutmayacağını, Rabbimin bir kez daha böyle bir gece yaşatmaması için dua ettiğini söyledi.

Devletimizin ve milletimizin birliği için gözünü kırpmadan sokağa çıkarak, direniş gösteren Gazi Hasan Yaşar’a teşekkür eden İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, devlet ve milletin bir ve bütün olduğunu ifade ederek, devletimizin kapılarının her zaman şehit yakınlarına ve gazilerimize açık olduğunu ifade etti.

İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Sayın Necmettin Bilal ERDOĞAN, 15 Temmuz Gazisi Hasan SARMAN’ı Ziyaret Etti.

Çeşitli programlar için ilimizi ziyaret eden İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Sayın Necmettin Bilal ERDOĞAN ile birlikte Valimiz Sayın Dr. Ozan BALCI, Milletvekillerimiz Sayın Mustafa ARSLAN, Sayın Yusuf BEYAZIT, Belediye Başkanımız Sayın Eyüp EROĞLU ve İl Müdürümüz Mahmut ÖZDEMİR, 15 Temmuz Gazisi Hasan Sarman’ı evinde ziyaret etti.

Staj için gittiği İstanbul’da 15 Temmuz gecesi Orhanlı gişeleri civarında canını hiçe sayan SARMAN, 5 yıl geçmesine rağmen yaşadıklarını saniye saniye hatırladığını ifade etti. Bugün olsa devletimiz ve milletimizin bekası için yine sokaklara çıkacağını vurgulayan SARMAN, canımız değil vatanımızdır önemli olan diyerek sözlerine son verdi.

Ziyaret çay sohbeti ile devam etti.