…
…
…
…
…
…
16 Temmuz 2019, Salı Tokat, Türkiye

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anısına 300 Fidan Toprakla Buluştu


15 Temmuz 2016 tarihinde cereyan eden hain darbe girişiminin, kahraman milletimizin cesareti, onurlu direnişi ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği sayesinde bertaraf edilişinin, üçüncü senesinde Tokat’ta çeşitli Anma Etkinlikleri düzenlendi.

İl Müdürümüz Mahmut Özdemir, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programları kapsamında Fidan dikim etkinliğine katıldı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında 2,4 dönümlük alanda oluşturulan 15 Temmuz Şehitleri Hatıra Ormanı’nda 300 adet fidan toprakla buluştu.
Organize Sanayi Bölgesi ikinci kısımda oluşturulan 15 Temmuz Şehitleri Hatıra Ormanı’nda, 15 Temmuz 2016 tarihinde cereyan eden hain darbe girişiminde şehit olan 251 asker ve sivil vatandaşımızın anısına 300 fidan protokol mensupları ve katılımcılar tarafından toprağa dikildi.

Dikilen fidanlar üzerine her bir şehidimizin isimleri tek tek künye şeklinde takıldı. Vatanımızı ve milletimizi borçlu olduğumuz milletimizin gönlünde her dâhim yaşayan fedakâr şehitlerimizin isimleri ve hatıraları da böylece yaşatılmış oldu.

Fidan Dikim Töreninde 15 Temmuz Demokrasi şehidimiz Ömer Halisdemir’in anısına fidan diken Vali Dr. Ozan Balcı, milli birlik ve beraberliğin ilelebet sürmesi temennisinde bulundu.