…
13 Şubat 2020, Perşembe Yalova

Nesiller Buluşuyor Projesi ile İki Kuşak Yan Yana


Çocuk Evlerinde yaşayan çocuklarımızla şehit yakınları ve gazilerimiz "Nesiller Buluşuyor" projesi kapsamında çocuk evlerinde bir araya geldiler.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Yalova Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından hizmete giren Manevi Evlat Projesinden yararlanan şehit yakınları ve gazilerimiz, “Nesiller buluşuyor” projesi kapsamında çocuklarımızla Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezine bağlı çocuk evlerinde bir araya geldiler.

Şehit Murat Doğan’ın babası Dursun Doğan, Şehit Ahmet Uzun’un babası Tahsin Uzun ile annesi Emine Uzun, Şehit Baçerettin Özgür’ün babası  Bekir Özgür ile annesi İmman Özgür, Şehit Murat Peltek’in annesi  Emine Hatun Peltek, Şehit Sabit Bayer’in annesi Nurdoğan Bayer ve Gazilerimiz  Asım Keser  ve eşi Zuhal Keser, Kore Gazisi Necmettin Çatalbaş çocuk evlerine ziyarette bulundu.

Şehit Yakınları ve  Gazilerimiz ile çocuklarımızın bir araya geldikleri ‘Nesiller Buluşuyor’ etkinliğinde, hayat tecrübelerinden, vatan sevgisinden ve bu sevgi uğruna nelerden vazgeçilebileceği anlatılarak çocuklarımızın vatan sevgisi bilincine katkıda bulunuldu.

Çocuklar ise Kahraman Kore Gazimiz Necmettin Çatalbaş’ın Kore Savaşında yaşadığı anılarını can kulağı ile dinledi.