…
…
…
…
…
…
…
…
…
03 Temmuz 2024, Çarşamba Ankara, Türkiye

Aziz şehitlerimizin kıymetli evlatları, koruma altındaki çocuklarımız ve kuruluş bakımındaki engellilerimiz ile Milli Takım için tek yürek olduk.


Avrupa Futbol Şampiyonası EURO 2024 kapsamında Türkiye A Milli Futbol Takımımızın Avusturya karşısında verdiği ve kazandığımız zorlu mücadeleyi; Genel Müdürümüz Sayın Muharrem Kurt, Pursaklar Kaymakamı Sayın Esengül Korkmaz Çiçekli, Ankara ASHB İl Müdürü Sayın Cüneyd Özdemir, aziz şehitlerimizin kıymetli evlatları, Saray Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan engellilerimiz, koruma altında olan çocuklarımız ve personelimizle birlikte milli heyecanı yaşamak için 80 kişi biraraya geldik.

Türkiye A Milli Futbol Takımımızın EURO 2024 Çeyrek Finalde Hollanda’ya karşı verdiği mücadele heyecanında ise Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Kemalettin Aydın, Başhekim Engin Koyuncu, İl Sağlık Müdürü Ali Niyazi Kurtcebe gazilerimizin ve çocuklarımızın yanındaydı.

Maç skoru ile ilgili daha önce tahminlerini aldığımız çocuklarımızdan bilenlere milli takım forması hediye edildi. Bu anlam dolu etkinlikler vesilesiyle gençlerimizle olan bağlarımızı pekiştirirken, milli ve manevi değerlerimizi de güçlendirdik. Gösterilen dayanışma ve birlikte geçirilen bu özel anlar, birlik ve beraberliğimizin en güzel örneğini oluşturdu. Etkinlikte ayrıca kurum bakımındaki engellilerimiz, Devlet himayesindeki çocuklarımız, kahraman gazilerimiz ile şehitlerimizin emanetleri arasında bir bağ oluşturuldu.

Avrupa Futbol Şampiyonası EURO 2024 kapsamında başarılı bir şekilde mücadele eden Milli Takımımızı tebrik ediyoruz…