…
…
…
11 Şubat 2020, Salı Kırıkkale

İdlib Şehidimizi Son Yolculuğuna Uğurladık


Suriye'nin İdlib kentinde rejim güçlerinin düzenlediği saldırıda şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Davut Özcan memleketi Kırıkkale'de toprağa verildi. Şehit Özcan'ın, 2018 yılında göreve başladığı ve geçici görevle İdlib'e gittiği belirtildi.

İdlib'de rejim güçleri tarafından yapılan yoğun topçu atışı sonucu şehit düşen Piyade Uzman Onbaşı İbrahim Halil Açıkgöz (Gaziantep), Uzman Onbaşı Enes Alper (Niğde), Piyade Uzman Onbaşı Fatih Saylak (Kahramanmaraş), Uzman Onbaşı İbrahim Albayrak (Kayseri) ve Piyade Uzman Çavuş Davut Özcan (Kırıkkale), memleketlerinde düzenlenen cenaze törenleri ile toprağa verildi. Şehit düşen 5 askerden Piyade Uzman Onbaşı Davut Özcan'ın cenazesi, Hatay'da düzenlenen törenin ardından memleketi Kırıkkale'ye getirildi. Şehit Özcan için Merkez Nur Camii'nde düzenlenen törene Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdür Vekili Selim Çelenk katılarak Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt SELÇUK’un taziyelerini iletti.

Çelenk, şehitlerimize rahmet dileyerek “Onların emaneti olan bu aziz vatanın değerini bilmekten yüce Rabbim bizleri mahrum eylemesin” ifadesini kullandı.