…
…
14 Aralık 2023, Perşembe Ankara - Türkiye

Görme Engelli Gaziler Derneği Üyelerini Dinledik


Genel Müdürlüğümüze ziyarette bulunan Görme Engelli Gaziler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri’ni kabul ederek çalışmalarına ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu.

Görme Engelli Gaziler Derneği Başkanı Ahmet Kayaoğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini kabul eden Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürü Muharrem Kurt, şehit yakınları ve görme engelli gazilerimize yönelik çalışmalara ilişkin fikir alışverişinde bulundular.

Dernek Başkanı Kayaoğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri görme engelli gazilerimizin yaşadıkları problemlere ilişkin bilgi verdiler.

Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürü Muharrem Kurt; şehit yakınları ve gazilerimizin her daim başımızın tacı olduğunu belirterek; “Sivil toplum kuruluşlarımız şehit yakınları ve gazilerimiz ile bizler arasındaki birer köprü görevi görüyorlar. O sebeple bizim için STK’larımız ve yaptıkları çalışmalar yol göstericilik açısından büyük önem taşımaktadır.” dedi.

Kurt konuşmasında; “Gazilerimiz bu vatan için mücadele etmiş, bir uzvunu vatanın salahiyeti, milletin huzuru için feda etmiş değerlerdir. Gazilerimiz yaşayan tarih hazineleridir. Şimdi yaptığımız bir çalışma ile okul çağındaki gençlerimizi gazilerimiz ile buluşturuyoruz. Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları ile sizlerin yaşadıklarını, tecrübelerini, vatan ve millet sevgisini onlara anlatmanızı sağlıyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte STK’larımızla bir araya geleceğiz. Toplantılar yapacağız.” diye konuştu.