…
01 Nisan 2015, Çarşamba

Gazilerin Kıbrıs Buluşması


Bakanlığımız Şehit Yakınları ve Gaziler Dairesi Başkanlığı'nca 30 Mart-7 Mayıs 2015 tarihleri arasında  " Gazilerin Kıbrıs Buluşması" projesi kapsamında, 81 ilimizden 6 grup halinde toplam 485 gazimizin katılımı ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde gerçekleştirilen etkinlik başlamış olup ilk grupla Müsteşar Yardımcımız Ebubekir ŞAHİN ve Daire Başkanımız Gamze AYRIM geziye katılmışlardır.
            Bu çerçevede 31 Mart 2015 tarihinde Lefkoşa Büyükelçimiz Halil İbrahim AKÇA'ya; Müsteşar Yardımcımız Ebubekir ŞAHİN ve Daire Başkanımız Gamze AYRIM gazilerimizle birlikte nezaket ziyaretinde bulunmuşlardır.
            1 Nisan 2015 tarihinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sn. Derviş EROĞLU ilk grupta geziye katılan tüm gazilerimizle buluşmuşlardır. Kolordu Komutanımız Sn. İsmail Serdar SAVAŞ bir grup gazimizle ziyaret edilmiş arkasından Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakanı Sn. Özkan YORGANCIOĞLU makamında ziyaret edilmişlerdir.

 


Diğer fotoğraflar için aşağıdaki linke tıklayınızhttp://sehityakinlari.aile.gov.tr/fotograf-galerisi/gazilerin-kibris-bulusmasi