…
…
…
…
…
20 Şubat 2020, Perşembe Ankara

Emanetlerimize Çalışma Hayatında da Hep Destek


Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürlüğü olarak ülke genelinde kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan şehit yakınları ve gazilerimize çalışma hayatlarında da desteğimiz devam ediyor.

Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürlüğü, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt SELÇUK’un talimatları ile ülke genelinde kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan şehit yakını ve gazilerimizi çalışma ortamlarında ziyaret ediyor. Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen ziyaretler kapsamında Genel Müdürlüğün şehit yakınları ve gazilere daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla gerçekleştirdiği proje ve çalışmaları ile ilgili bilgiler verilerek çalışma hayatları ile ilgili görüşleri alınıyor. Böylece şehit yakınları ve gazilerimize çalışma hayatlarında da her daim destek oluyoruz.

Belirlenen program dahilinde devam eden ziyaretler kapsamında; 18 Şubat 2020 tarihinde Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı ve 20 Şubat 2020’de de Ankara Üniversitesi’ nde görev yapan toplamda 131 şehit yakını, gazi ve gazi yakınımız iş yerlerinde ziyaret edildi.

Ziyaret sonunda şehit yakını ve gazilerimiz Bakanlığımızın çalışmaları ve desteklerinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.