…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
22 Ağustos 2019, Perşembe Ankara

Çin Halk Cumhuriyeti Gazi İşleri Bakan Yardımcısından Genel Müdürlüğümüze Ziyaret


Çin Halk Cumhuriyeti Gaziler Bakanlığı heyeti ile Genel Müdürlüğümüz arasında şehit, gazi ve gazi yakınlarına sunulan hizmet konusunda istişare toplantısı yapıldı. Toplantıya Çin Halk Cumhuriyeti adına Gaziler Bakan Yardımcısı Tümgeneral Sn. Fang YONGXIANG, Gazi Hizmetleri Merkezi Lider Grubu Ofisi Sekretarya bürosu Başkanı Sn. Ma FEIXIONG, Siyasi Çalışma Dairesi Genel Ofisi Genel Müdür Yardımcısı Sn. Wang ZHIXUE, Övünç ve Anmalar Genel Müdür Yardımcısı Sn. Li JINGXIAN, Bakanlık Askeri Personeli Sn. Yang DONGLIN, Övünç ve Anmalar Genel Müdürlüğü Personeli Sn.  Wang HE, Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Askeri Ataşesi Sn. Qingsong CHEN, Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Askeri Ataşe Yardımcısı Sn.  Kankan YU ve Genel Müdürlüğümüzden Genel Müdür V. Sn. Selim ÇELENK, Şube Müdürü Sn. Oğuzhan ALPASLAN, Şube Müdür V. Sn. Selma ŞIK, Birim Sorumlusu Sn. Ömer Faruk ÇELİK, Şube Müdür V. Sn. İrfan YÜKSEL ve Uzman Yardımcısı Sn. Derya ULUĞ katıldı.

Çin’de Gaziler Bakanlığı’nın 2018 yılında kurulmuş olması nedeniyle gazi ve gazi yakınlarına yönelik yürütülen hizmetlerde örnek teşkil etmesi açısından Çin heyetine Genel Müdürlüğümüz tarafından gazi ve gazi yakınlarına sunulan hizmetlere ilişkin sunum yapıldı. Sunumu yapan Genel Müdürümüz Sayın Selim ÇELENK, gazilerimize ve değerli yakınlarına sunulan hizmetlere ilişkin detaylı bilgi verdi.

Çin Halk Cumhuriyeti Gaziler Bakan Yardımcısı Sn. YONGXIANG, görüşmenin çok anlamlı olduğunu, işbirliği yapmanın ve fikir alışverişinde bulunmanın önemli olduğunu vurguladı.

Görüşme sonunda taraflar birbirlerine hediye takdim etti.