…
…
…
…
…
…
18 Haziran 2023, Pazar Türkiye

Genel Müdürümüz Şemseddin YALÇIN ve 81 İl Müdürlüğünün Katılımıyla “Babalar Günü”nde Şehit Ailelerimiz İle Birlikteydik.


Sayın Bakanımız Mahinur ÖZDEMİR GÖKTAŞ, Şehit Babaları ve Gazilerimizin Babalar Günü’nü bu sözlerle kutladı: “Varlıklarından her zaman huzur ve güven duyduğumuz, başta bu mukaddes vatan için canlarını feda eden Şehitlerimizin Kıymetli Babaları ve Gazi Babaları olmak üzere tüm babaların Babalar Gününü kutluyor, ahirete irtihal etmiş olan babaları da rahmetle anıyorum.”

Genel Müdürümüz Şemseddin YALÇIN'da, Şehidimiz Jandarma Uzman Çavuş Hüseyin Keleş'in Ankara'da ikamet eden kıymetli babasını ve 15 Temmuz Gazisi Uğur Köseoğlu'nu ziyaret edip, Babalar Günü’nü kutladı. Şehit Babası ve Gazimize Bakanımız Sayın Mahinur ÖZDEMİR GÖKTAŞ Hanımefendi’nin selamlarını ileterek “Aziz Şehitlerimizin emaneti olan Şehit ailelerimiz ve Gazilerimiz bizim en değerlilerimizdir. Biz sadece Bakanlığımızın görev alanı olduğu için değil, Şehitlerimize ve Gazilerimize bir borcumuz olduğu için ailelerimizin neye ihtiyaçları varsa hizmetlerimizi en yüksek düzeyde sunmanın gayreti içindeyiz. Verdiğimiz her haktan, yaptığımız her hizmetten büyük mutluluk duyuyoruz. Şehidimiz Hüseyin Keleş gibi ülkemizin bağımsızlığını savunurken Şehit olan tüm kahraman evlatlarımızı ve ebediyete irtihal eden Gazilerimizi saygıyla anıyorum ve Allah’tan rahmet diliyorum. Bu anlamlı günde en büyük fedakârlığı gösteren Şehit babalarımıza da bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.

Bu müstesna günde başta vatanımızın devamlılığı, birliği ve bağımsızlığı uğruna evlatlarının şahadet haberlerini metanetle karşılayan Aziz Şehitlerimizin babaları olmak üzere Kahraman Gazilerimiz, Şehitlerimizin ve Gazilerimizin kıymetli babaları ile sabrın, sevginin ve saygının sınırsız kaynağı tüm babalarımızın Babalar Gününü kutlar, saygılarımızı sunarız.