…
…
…
…
…
…
…
…
31 Aralık 2019, Salı Türkiye

2019 yılının son gününü en yaşlı şehit yakınları ve gazilerimiz ile birlikte geçirdik


Şehitlerimizin değerli aileleri ile kahraman gazilerimizi, evlerinde ve iş yerlerinde ziyaret ederek 61.484 şehit yakını ve gazimize ulaştık. Yılın son gününü ise en yaşlı şehit yakınları ve gazilerimiz ile birlikte geçirdik.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürlüğü olarak, il müdürlüklerimiz aracılığıyla her yıl olduğu gibi 2019 yılı içerisinde de vatan için canlarını feda etmiş aziz şehitlerimizin değerli aileleri ile kahraman gazilerimizi, evlerinde ve iş yerlerinde ziyaret ettik.

Yapılan ziyaretlerde kıymetli şehit ailelerimiz ve gazilerimizin taleplerini, sorunlarını, varsa ihtiyaçlarını belirleyerek çözümlerine odaklı hizmetlerimizi yıl boyunca sürdürdük. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ve Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt SELÇUK’un talimatlarıyla değerli emanetlerimiz olan şehit yakınları ve gazilerimizin yanlarında olarak, hal ve hatırlarını sorarak ödenemeyecek olan vefa borçlarımızı yerine getirmek için yıl boyunca çaba sarf ettik. 2019 yılı içerisinde 61.484 şehit yakını ve gazimize ulaştık.

Yılın son gününde de 81 İl Müdürlüğünde, İl Müdürlerimiz, İl Müdür Yardımcılarımız ve Şehit Yakınları ve Gaziler Birim Çalışanlarımız, il merkezlerinde ve ilçelerimizde ikamet eden en yaşlı şehit yakınlarını ve gazilerimizi ziyaret ederek, başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere, Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt SELÇUK’un selamlarını, iyi dileklerini ilettiler, kıymetli yaşlılarımızın hayır dualarını aldılar.