…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
16 Mayıs 2024, Perşembe Sivas, Türkiye

Ailemiz İstikbalimiz


İl Müdürümüz Özgür Kırmızıtaş, Aile haftası etkinlikleri kapsamında Muhtarlara yönelik hazırlanan seminer programına katıldı. İl Müdürümüz yeni seçilen Muhtarlara da başarılar dileyerek işbirliğinin önemine değindi.

Kangal SHM çalışma arkadaşlarımız tarafından Divriği ADEM ziyaret edildi, kursiyerlerle birlikte etkinlikler yapılarak aile haftası kutlandı.

Cumhuriyet Üniversitesi öğrencilerine yönelik Evlilik Öncesi eğitimi düzenlendi. Eğitimde eş seçimi, iletişim, hukuk, sağlık konularında bilgilendirme yapıldı.

Sivas SHM çalışma arkadaşlarımız tarafından ADEM kursiyerlerine AEP eğitimi verildi.

İl Müdürümüz Özgür Kırmızıtaş, Müdürlüğümüzden Evde Bakım Yardımı alan Şükran teyzemiz ile şehidimiz Ahmet Eyce'nin emanetleri Nebihat teyzemizi ve Bekir amcamızı hanelerinde ziyaret etti.

Sosyal Hizmet Merkezi Müdür Yardımcısı Bahattin Karaoğlan ve Sosyal Çalışmacı Birsen Mercan, Kızılırmak TV'nin canlı yayın konuğu oldu. Çalışma arkadaşlarımız Bakanlığımızın hizmet modelleri hakkında bilgi verdi.

İVAPark AVM'de stant kurularak Müdürlüğümüzün hizmet modelleri tanıtıldı.

Şarkışla SHM çalışma arkadaşlarımız tarafından ebeveynlere ve çocuklara TBM modüllerinden "Teknoloji Bağımlılığı" ve AEP modüllerinden "Ergenlik ve Bağımlılık Süreci" konularında eğitim verildi.