…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
06 Haziran 2024, Perşembe Şırnak , Türkiye

İl Müdürümüz KAYA Beytüşşebap İlçesinde Bir Dizi Ziyaretlerde Bulundu.


İl Müdürümüz Sayın Salih KAYA Beytüşşebap Kaymakamı Sayın Kemal ÜLKÜ’yü makamında ziyaret etti.

Kaya, ilçelerinde Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü olmadığından İlçelerinde vermiş olduğu hizmetleri Şırnak Sosyal Hizmet Merkezi tarafından verdiğini söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Kemal Ülkü “Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Şehit aileleri gazi gazi aileleri, çocuk, kadın, yaşlı, engelli ve ihtiyaç sahibi ailelere yönelik psiko-sosyal destekler sunmakta, ayrıca bünyesinde toplumun tamamını kapsayan çok önemli görevler üstlenmektedir. İl Müdürlüğü personelinizin ilçelerinde yapacaklar her türlü çalışmalarına destek vereceğini söyleyerek, ziyaretleri için İl Müdürümüze teşekkür etti.

 

İl Müdürümüz Kaya, Şehit Güvenlik Korucuları Faris BİLDİK, Faysel GÜZEL ve Ramazan GÜZEL’in  ailelerini ziyaret ederek, Bir süre aile bireyleriyle sohbet etti. "Bakanımız Sayın Mahinur Özdemir Göktaş ve Valimiz Sayın Cevdet Atay’ın selamlarını getirdiklerini söyleyerek, “Vatan uğruna şehit olmuş kardeşlerimizin aileleri bize emanettir. Şehit aileleri ve gazilerimizi ziyaret ederek onlarla yakından ilgilenmek en öncelikli işlerimizden biridir. Herhangi bir sorun veya sıkıntınızda bizler her zaman yanınızda olacağız. Kapılarımız sizlere her zaman açık olacaktır. Evlatlarını bu vatan uğruna feda eden güzide insanlara vefa borcunu ödemek mümkün değil" dedi.

Beytüşşebap Çok Amaçlı Toplum Merkezlerini (ÇATOM) ziyaret ederek, usta öğreticilerden ve koordinatörlerden yapılan faaliyetler hakkında bilgi aldı. Kursiyer kadınlarla bir süre sohbet eden kaya çalışmalarında başarılar diledi.

 

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren şehit ailesi ve diğer aile sakinleri evlerine konuk olan İl Müdürümüzü ve beraberindekilere teşekkür ettiler.