…
…
…
…
…
01 Ocak 2020, Çarşamba Sinop,Türkiye

Valimiz Sayın Köksal Şakalar Ve Eşi Müslime Şakalar Hanımefendi, Çocuklarımızın Mutluluğuna Ortak Oldu


Valimiz Sayın Köksal Şakalar ve Eşi Müslime Şakalar Hanımefendi, İl Müdürlüğümüze bağlı Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü Bünyesindeki koruma ve bakım altında bulunan çocuklarımız için düzenlenen yılbaşı etkinliğine katıldı.

 

Çocuk Evleri Sitesi’nde koruma ve bakım altındaki çocuklarımızın yılbaşı etkinliğinde bir araya gelen Valimiz Sayın Köksal Şakalar ve Eşi Müslime Şakalar Hanımefendi,  çocuklarla yakinen ilgilenerek bir süre sohbet ettiler.

 

Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü çok amaçlı salonunda gerçekleşen etkinlikte gönüllerince eğlenen çocuklarımız ile birlikte yılbaşı pastasını kesen Valimiz Sayın Köksal Şakalar ve Eşi Müslime Şakalar Hanımefendi, yeni yılın çocuklara ve ülkemize mutluluk getirmesi dileğinde bulundular.

 

Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünde koruma ve bakım altındaki çocuklarımız için düzenlenen yılbaşı etkinliğine Valimiz Sayın Köksal Şakalar ve Eşi Müslime Şakalar Hanımefendi’ye,  Vali Yardımcımız ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter V. Abdullah Şahin, İl Müdürümüz Melih Keleş, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Burcu Gürsu, Özel Kalem Müdürü Fikriye Gökgöz, ve İl Müdür Yardımcımız Harun Köksalan eşlik etti.