…
…
…
…
…
…
…
…
…
12 Aralık 2019, Perşembe Sinop, Türkiye

Valimiz Sayın Köksal Şakalar Ve Eşi Müslime Şakalar Hanımefendi, Çocuk Evleri Sitesindeki Çocuklarımızla Akşam Yemeğinde Bir Araya Geldi


Valimiz Sayın Köksal Şakalar ve Eşi Müslime Şakalar Hanımefendi, İl Müdürlüğümüze bağlı Çocuk Evleri Sitesi’nde koruma ve bakım altında bulunan çocuklarımızla akşam yemeğinde bir araya geldi.

Valimiz Sayın Köksal Şakalar ve Eşi Müslime Şakalar Hanımefendi,  çocuklarla yakinen ilgilenerek bir süre sohbet ettiler. Valimiz Sayın Köksal Şakalar, ‘‘Burada hepimiz bir aileyiz. Sizler bizlere emanetsiniz. Bizler her zaman sizlerin yanınızdayız. İhtiyacınız ve sıkıntınız olduğunda bizlerin burada olduğunu unutmayın’’  dedi.

Valimiz Sayın Köksal Şakalar ve Eşi Müslime Şakalar Hanımefendi, Çocuk Evleri Sitesi’nde koruma ve bakım altında bulunan çocuklarımızla sıcak ve samimi bir ortamda geçirdikleri zamanın sonunda birlikte hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra ziyaretlerini sonlandırdılar.

Valimiz Sayın Köksal Şakalar ve Eşi Müslime Şakalar Hanımefendi’nin Çocuk Evleri Sitesi’nde koruma ve bakım altında bulunan çocuklarımızın ziyaretine, İl Müdürümüz Melih Keleş ve İl Müdür Yardımcımız Harun Köksalan eşlik etti.