…
…
…
…
…
…
…
03 Aralık 2019, Salı Sinop, Türkiye

Valimiz Sayın Köksal Şakalar 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Münasebetiyle Düzenlenen Programa Katıldı


Valimiz Sayın Köksal Şakalar, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle İl Müdürlüğümüz tarafından Sinop Kültür Merkezi salonunda düzenlenen programa katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan program İl Müdürümüz Melih Keleş’in açılış konuşması ile devam etti.

İl Müdürümüz Melih Keleş’in açılış konuşmasının ardından Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi gençlerinden oluşan Türk Sanat Müziği korosu eserlerini seslendirdi.

Programın ikinci bölümünde Engelsiz Yaşam Merkezi gençlerinin oynadığı ‘‘ Sesimi Duyan Yok mu ‘’ adlı tiyatro gösterisi sergilendi.

Programın son bölümünde ise Engelsiz Yaşam Merkezine bağlı Umut Evlerinde kalan çocuklar işaret dili ile hazırladıkları ‘‘ Hoş Geldin ve Erkenci Kuş’’ şarkılarını sergilediler.

Sinop Kültür Merkezi Salonu’nda düzenlenen programa Valimiz Sayın Köksal Şakalar’ın yanı sıra, Sinop Askerlik Şubesi Başkanı ve Garnizon Komutanı Personel Bnb. Cevdet Alper Batu, Belediye Başkanı Barış Ayhan,  Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdare Genel Sekreter V. Abdullah Şahin, Vali Yardımcısı Murat Girgin, İl Emniyet Müdürü Cahit Şahin, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Hakan Başakcı, İl Genel Meclis Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, Kurum Müdürleri, İl Müdürümüz Melih Keleş, öğrenciler, vatandaşlar, etkinliğin onur konuğu olan Engelli bireylerimiz ve aileleri katıldı.