…
…
…
…
…
…
…
…
…
04 Haziran 2024, Salı Siirt,Türkiye

İl Müdürlüğümüze bağlı Kuruluşlarımız Hayat Boyu Öğrenme Haftası Münasebetiyle Açılan Sergiye Katıldı.


     Hayat Boyu Öğrenme Haftası münasebetiyle İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitimi Merkezi iş birliğiyle Halk Eğitimi Merkezi bahçesinde düzenlenen ‘Hayat Boyu Öğrenme Sergisi’ne İl Müdürlüğümüze bağlı kuruluşlar katılım sağladı.

     Sergide, İl Müdürlüğümüze bağlı Çok Amaçlı Toplum Merkezi kursiyerlerimizin el emeği ürünlerinin sergilendiği ve  Engelsiz Yaşam, Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezimizde kalan engelli bireylerimiz ile Kadın Konukevimizde kalan kadınlarımızın ürettiği ürünlerinin sergilendiği stantların yanı sıra  Şiddet Önleme ve İzleme Merkezimiz Kadına El KAL-KA-MAZ kampanyası kapsamında vatandaşlarımıza yönelik bilgilendirme faaliyetleri yapılan stant yer aldı. Sn. Valimiz Dr. Kemal KIZILKAYA, Hanımefendi Nurten KIZILKAYA ve İl Müdürümüz Sn. Sabri SİDAR tarafından açılan stantlarımız ziyaret edildi. Standımızı ziyaret eden Sn. Valimiz Dr. Kemal KIZILKAYA ve eşi Hanımefendi Nurten KIZILKAYA’YA çalışmalarımızla ilgili bilgi verildi.

     İl Müdürümüz Sn. Sabri SİDAR; kültürümüzü yaşatmamız ve aktarmamızın yanı sıra, bireylerin iyi oluş haline de sunduğu katkı nedeniyle sergide emeği geçen personellerimize teşekkürlerini iletti.