…
…
…
…
…
…
…
08 Mart 2024, Cuma Siirt, Türkiye

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Münasebetiyle İl Müdürlüğümüz ve Bağlı Kuruluşlarımız Tarafından Kadın Emeği Sergisi Düzenlendi.


     Toplumumuzun kalkınmasında büyük emekleri olan, ülkemizin gücüne güç katan kadınların emeklerinin görünür kılınması amacıyla 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Siirt Park AVM’ de İl Müdürlüğümüze bağlı Kadın Konukevinde kalan kadınların ve Çok Amaçlı Toplum Merkezi kursiyerlerimizin el emeği göz nuru ürünlerinin sergilendiği Kadın Emeği Sergisi düzenlendi. Sergide İl Müdürlüğümüz Kadın Hizmetleri Birimi ve Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi tarafından Siirt İl Jandarma Komutanlığı ve Siirt İl Emniyet Müdürlüğü paydaşlığında stant açılarak, vatandaşlarımıza KADES uygulaması ve Bakanlığımızın kadınlara yönelik hizmet modelleri tanıtıldı.

     8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında açılan sergi ve standımızı ziyaret eden Sayın Valimiz Dr. Kemal Kızılkaya ve eşi Hanımefendi Nurten KIZILKAYA’ ya eşlik eden İl Müdürümüz Sn. Sabri SİDAR; kadın personellerimiz ve paydaş kurumlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak çiçek takdim etti.