…
…
…
…
08 Mart 2022, Salı Şanlıurfa,Türkiye

Üç Çocuğu da Engelli Olan Değerli Annemizin Kadınlar Günü’nü Tebrik Ettik


Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz tarafından engelli hizmetleri kapsamında sunulan evde bakım hizmet modelimizden faydalanan ve üç çocuğuna da kurumsal hizmet standartlarımıza uygun bakım sağlayan değerli annemizi ziyaret ederek Kadınlar Günü'nü tebrik ettik.

 

Gerçekleştirilen ziyarete Sayın Valimiz Abdullah Erin’in eşi Gülhan Erin Hanımefendi, Müdürlüğümüzden Sorumlu Vali Yardımcımız Sayın Yeliz Yıldızhan, Haliliye Kaymakamımız Sayın Metin Esen’in eşi Hacer Esen Hanımefendi, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Sayın Hasan Bilici, Zihinsel Engelliler Dernek Başkanı Sayın Bedih Satoğlu ile Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Birimimizden Sorumlu İl Müdür Yardımcımız Sayın Sibel Toptan katılım gösterdi.

Bu vesile ile Müdürlük olarak bir kez daha yaşamımızın her anında varlıklarıyla onurlandığımız, nesillerin eğitiminde ve yetişmesinde sevgi ve şefkat kucağı olan, asil duyguların sahibi ve fazilet timsali, Cennetin ayakları altına serildiği tüm annelerin ve kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyoruz.  Canlı ailesinin fedakâr anne ve babasını tebrik ediyor, saygılar sunuyoruz.