…
…
…
04 Mart 2020, Çarşamba Şanlıurfa, Türkiye

Tugay Komutanlığımıza Başsağlığı Ziyaretinde Bulunduk.


Suriye’de devam eden ve Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından başarıyla yürütülen ‘’Bahar Kalkanı Harekâtı’’ nda şehit düşen askerlerimiz dolayısıyla 20.Zırhlı Tugay Komutanlığımıza baş sağlığı ziyaretinde bulunduk.

Gerçekleştirilen ziyarette Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Sayın Hasan Bilici’ye, Şehit ve Gazi Hizmetleri Birimimizden Sorumlu İl Müdür Yardımcımız Hüseyin İlhan, İl Müdür Yardımcımız Sayın Mehmet Ay ve Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz eşlik ederken İl Müdürümüz Sayın Bilici;

 “Üzerinde yaşadığımız bu kutsal vatan topraklarını bizlere armağan eden,  birlik ve beraberliğimizin ölümsüz sembolleri olan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize ise acil şifalar diliyorum. Bizler her zaman askerlerimizin yanında, devletimizin, milletimizin emrindeyiz. Dualarımız her zaman askerlerimizle olacaktır.” İfadelerine yer verdi.

Bu vesileyle Müdürlük olarak bir kez daha Aziz şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve aziz milletimize sabır ve başsağlığı diliyoruz.