…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
…
16 Şubat 2020, Pazar Şanlıurfa,Türkiye

Şehidimizi Şehadet Yıldönümünde Andık


Viranşehir ilçesindeki Hakim ve Savcı lojmanlarına 17 Şubat 2017 tarihinde hain terör örgütü tarafından gerçekleştirilen saldırıda şehit düşen 11 yaşındaki Ahmet Oktay Günak, düzenlenen törenle kabri başında anıldı.

Şehit Ahmet Oktay Günak’ın ailesinin de hazır bulunduğu törende aynı saldırıda şehit olan Bekçi İbrahim Kete’nin de anılmasının ardından şehidimizin  baba evi ziyaret edildi.

 

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyarete Şanlıurfa Valimiz Sayın Abdullah Erin , Tugay Komutanımız Sayın Oktay Ağbuğa , Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Tolgahan Öztoprak, İl Emniyet Müdürümüz Sayın Selçuk Doğuş , Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Sayın Hasan Bilici, Şehit ve Gazi Hizmetleri Birimimizden Sorumlu İl Müdür Yardımcımız Sayın Hüseyin İlhan  , Şehidimizin kıymetli ailesi, askeri ve sivil erkan ile il protokolü katıldı.

 

Bu vesileyle Müdürlük olarak bütün şehitlerimize Yüce Allah ‘tan rahmet,  kederli ailelerine ve aziz milletimize sabırlar diliyoruz.