…
…
…
…
…
…
…
…
18 Mayıs 2022, Çarşamba Şanlıurfa,Türkiye

Koruyucu Ailelilerimize Eğitim


Koruma ve bakım altında bulunan çocuklarımızın sağlıklı gelişebilmelerini sağlayan, destekleyen, güven sağlayan, sosyal gereksinimlerini karşılayabilen, sıcak bir aile ortamı sunan ve Müdürlüğümüzce desteklenen Koruyucu Ailelerimizin bilgi ve becerilerinin arttırılması ve hizmetin daha verimli sunulması için Koruyucu Aile 1. Kademe Aile Eğitimi, belirlenen çalışma takvimi doğrultusunda İl Müdürlüğümüz toplantı salonu’nda verildi.  

Bir hafta süren eğitim programına katıldıklarına dair koruyucu ailelerimize sertifikalarının verildiği ekinlikte konuşan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Sayın Hasan Bilici; Her birinize koruma ve bakım altında olan çocuklarımıza sıcak yuvalarınızı açtığınız ve çocuklarımıza huzurlu bir aile ortamı sunduğunuz için teşekkür ederim.  Bakanlığımızın hizmet modelleri arasında belki de en çok önemsenmesi gerektiğini düşündüğüm Koruyucu Aile Hizmet Modeli üzerinde önemle duruyoruz. Kuruluş bakımında kalan çocuklarımızın en kısa sürede sizin gibi değerli koruyucu aileler ile buluşturulması en kıymetli hedeflerimiz arasındadır. Çocuklarımız için de son derece özverili çalışıyor, en yüksek mertebede aile şefkatiyle yaklaşıyoruz.

Bu meşakkatli ve uzun yolculukta siz koruyucu ailelerimize ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor ve böyle kıymetli koruyucu ailelerimizin sayılarının artmasını temenni ediyorum .’’ ifadelerine yer verdi.