…
10 Mayıs 2021, Pazartesi Şanlıurfa ,Türkiye

İl Müdürümüz Hasan Bilici’den “Anneler Günü” Mesajı


Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Hasan Bilici “Anneler Günü “dolayısıyla bir mesaj yayımladı.İl Müdürümüz Bilici yayımladığı mesajında;

“Dünyanın hangi köşesinde, hangi sosyal statüde yaşarsa yaşasın tüm anneler yüreklerinde taşıdıkları merhamet, iyilik, güzellik, sabır gibi değerlerle annelerimiz hayatlarımızın ışık kaynağıdır . Emeğin, şefkatin tükenmez kaynağı, ilk öğretmenlerimiz bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yeşertilmesinde de en önemli rolü yine annelerimiz üstlenmektedir.

“Cennet anaların ayakları altındadır” diyen bir inançtan gelen bizler de, fedakarlık ve sevgiyle yetiştirilmiş evlatlar olarak annelerimizin yüzünü güldürmek ,gurur duyacakları işler yapmak zorundayız.


Bu duygu ve düşüncelerle; başta, vatan uğrunda canını feda eden aziz şehitlerimizin emaneti şehit annelerimiz olmak üzere hayatını çocuklarına adamış tüm annelerimizin “Anneler Günü ”nü en içten dileklerimle kutluyor, sevgi, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum .”ifadelerine yer verdi.