…
07 Ekim 2021, Perşembe Şanlıurfa, Türkiye

İl Müdürümüz Bilici’den “Yaşlılar Günü” Mesajı


Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Sayın Hasan Bilici “1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü “ dolayısıyla bir mesaj yayımladı. İl Müdürümüz Bilici yayımladığı mesajında;

 

“ Toplumumuzun bugünlere gelmesinde büyük emeği ve çabası olan yaşlılarımız, bizim en büyük hazinemizdir. Yaşlılarına gereken önemi vermeyen, yaşlılarına sahip çıkmayan, ihtiyaç duydukları saygı ve sevgiyi onlardan esirgeyen bir toplumun huzur içinde olması da mümkün değildir.

 

Kuşaklar arasındaki köprümüz olan yaşlılarımıza “yarın” kaygısı hissetmeden yaşayabilecekleri bir hayat sunmak bizlerin en önemli görevidir. Yaşlılarımıza sunulacak hizmetlerin kalitesini ve çeşitliliğini arttırmaya yönelik çalışmalar devletimizce desteklenmekte ve büyük bir özenle sürdürülmektedir.  Devletimizin sağladığı çeşitli imkânlar ve sunduğu hizmetlerin her geçen gün daha mükemmel hale getirilmesini sağlamak hepimizin öncelikli hedefidir.

 

Kültürümüzü, değerlerimizi, örf ve adetlerimizi gelecek kuşaklara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımız olan, kazandıkları hayat tecrübeleriyle bizlere ışık tutan kıymetli büyüklerimizin “1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü ”nü en kalbi duygularımla kutluyor, hayatlarının bundan sonraki dönemlerinde sağlıklı, huzurlu, afiyet dolu ömürler dileyerek, ellerinden öpüyorum.” İfadelerine yer verdi.