…
23 Nisan 2020, Perşembe Şanlıurfa,Türkiye

İl Müdürümüz Bilici’den Ramazan Ayı Tebrik Mesajı


Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Sayın Hasan Bilici, Ramazan Ayı’nın başlangıcı ile ilgili bir tebrik mesajı yayımladı. İl Müdürümüz Bilici yayımladığı mesajında;

‘’Dua, ibadet, yardımlaşma ve dayanışma günlerini uhdesinde bulunduran bir mübarek Ramazan ayına daha ulaşmış olmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşamaktayız. Bu müstesna günlerin sevincini, heyecanını, yardımlaşma ve dayanışma duygularını, evrensel dostluk, hoşgörü ve barış mesajlarını çok iyi idrak etmeli ve bu güzellikleri hayatımızın her anına yayabilmeliyiz.  Güzelliklerle dolu olan bu rahmet ve mağfiret ayında kalplerimizden sevgiyi, sofralarımızdan bereketi, evlerimizden huzur ve saadeti eksik etmemesini ve bizleri dostluk, barış ve kardeşlik duygularının hâkim olduğu nice güzel günlere kavuşturmasını Yüce Allah’tan dua ve niyaz ediyorum.


        Bu duygu ve düşünceler içerisinde Muhterem Şanlıurfa Halkımızın, Aziz Türk Milleti’nin ve bütün İslam Âleminin mübarek Ramazan Ayı’nı kutluyor, bütün insanlığa barış ve esenlikler  diliyorum.’’ İfadelerine yer verdi.