…
09 Mayıs 2020, Cumartesi Şanlıurfa, Türkiye

İl Müdürümüz Bilici’den ‘’Anneler Günü’’ Mesajı


Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Hasan Bilici Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. İl Müdürümüz Bilici yayımladığı mesajında;

‘’ Dünyanın hangi köşesinde, hangi sosyal statüde yaşarsa yaşasın tüm anneler yüreklerinde taşıdıkları merhamet, iyilik, güzellik, sabır, adalet ve eşitlik gibi erdemlerle hayatlarımızın ışık kaynağıdır. Sonsuz bir sevgi ve özveri ile bizlere geleceğimize uzanan yolda rehberlik eden ilk öğreticilerimiz olan annelerimiz ,aile ve toplum hayatının da temel direğini oluşturmaktadır.

Annelerimizi ömrümüz boyunca, gücümüz yettiğince sevgi ve saygı ile kucaklamalı ve ailelerimize, vatanımıza ve milletimize en iyi şekilde hizmet ederek onların emeklerine layık olduğumuzu ve yapılan bütün fedakârlıkların boşa gitmediğini göstermek bizim en önemli görevimizdir.

Hayattaki en değerli varlıkları olan evlatlarını bu vatan uğrunda şehit veren şehit annelerimiz başta olmak üzere, tüm annelerimizin Anneler Günü’nü tebrik ediyor, tüm annelerimize aile fertleriyle birlikte sevinç, mutluluk ve huzur dolu bir ömür diliyorum.’’ ifadelerine yer verdi.