…
18 Mayıs 2021, Salı Şanlıurfa,TÜRKİYE

İl Müdürümüz Bilici'den "Aile Haftası" Mesajı


Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Hasan Bilici “15 -21 Mayıs Aile Haftası “dolayısıyla bir mesaj yayımladı.İl Müdürümüz Bilici yayımladığı mesajında ;

“Medeniyetimizin kutsal bir değer olarak nitelendirdiği aile, aynı zamanda milli ve manevi değerlerimiz ile gelenek ve göreneklerimizi bize ilk öğreten, toplumumuzun temel yapı taşıdır.

Tarihin ilk dönemlerinden beri güçlü bir aile yapısına sahip olan milletimiz de bu yönüyle diğer milletlere örnek olmuş, aile değerlerine verdiği önemle gelişimini sürdürmüş ve yüzyıllar boyunca köklerindeki bu kültürel kimliğini ve zenginliğini muhafaza etmiştir.

Gençlerimiz ve çocuklarımız ailelerinden alacakları eğitimle milli ve manevi değerlere ne kadar bağlı olarak yetişirse, ülkemizin geleceği de aynı oranda sağlam ve müreffeh olacaktır.

İçerisinde bulunduğumuz Aile Haftası vesilesiyle, Aziz Milletimizin binlerce yıldır en önemli yapı taşlarından olan aile değerlerimizin güçlenerek devam etmesini diler, Aile Haftası’nı kutlarım.”ifadelerine yer verdi.