…
08 Mart 2021, Pazartesi şanlıurfa, Türkiye

İl Müdürümüz Bilici’den ‘’8 Mart ‘’ Mesajı


Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Hasan Bilici 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. İl Müdürümüz Bilici yayımladığı mesajında;

Kadın yeryüzünde merhametin, şefkatin, sevginin ve fedakârlığın sembolüdür. Toplumsal yapımızın ve aile bütünlüğümüzün sağlanmasında, başarılı ve mutlu nesillerin yetiştirilmesinde en önemli paylardan biri şüphesiz kadınlarımızındır.

Türk kadınları; bu toprakların vatan kılınması adına eşsiz mücadeleler vermiş, vatan, bayrak ve millet sevdasıyla yetiştirdikleri evlatlarını cepheye göndermekle kalmamış, bu uğurda gerektiğinde düşmana karşı savaşmışlardır. Öyle ki; Nene Hatun, Kara Fatma, Şerife Bacı gibi nice Türk kadını şanlı tarihimizin kahramanlık listesinde yerlerini almıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle; vatanımızın bekası, ülkemizin istikbali için şehit olan tüm kadınları rahmet ve minnetle anıyor, yaşamımızın her anında varlıklarıyla onurlandığımız, nesillerin eğitiminde ve yetişmesinde sevgi ve şefkat kucağı olan, asil duyguların sahibi ve fazilet timsali, Cennetin ayakları altına serildiği tüm annelerin ve kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.” İfadelerine yer verdi.