…
03 Aralık 2019, Salı Şanlıurfa, Türkiye

İl Müdürümüz Bilici’den "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" Mesajı


Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Sayın Hasan Bilici , "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" dolayısıyla bir mesaj yayımladı. İl Müdürümüz Bilici yayımladığı mesajında;  

Bilinmelidir ki  engelli kardeşlerimizin toplumsal hayatta daha fazla varlık göstermeleri, sosyal sorumluluk üstlenmeleri ve kendilerini hak ettikleri yerde görmeleri şüphesiz Aziz Milletimizin sosyal dokusunu zenginleştirecek ve gücüne güç katacaktır.

Engelli vatandaşlarımıza fırsat verilmesi halinde ekonomik, sosyal, kültürel, spor ve benzeri her alanda üstün başarılara imza attıklarını görebiliriz. Bu açıdan bizler, onların her alanda sahip oldukları potansiyellerini ortaya çıkarmak ve onları toplumla bütünleştirmek için elimizden gelen bütün gayreti göstermeliyiz. Onların kamu-özel her alanda hayatlarını kolaylaştırıcı tedbirleri almaya da devam etmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyor, devletimizin sunduğu bütün imkânlarla yanlarında olduğumuzu ifade ediyor, kendilerine saygı ve muhabbetlerimi sunuyor, esenlikler diliyorum.