…
23 Kasım 2020, Pazartesi şanlıurfa, Türkiye

İl Müdürümüz Bilici’ den, “ 24 Kasım” Mesajı


Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Hasan Bilici, ’’24 Kasım Öğretmenler Günü‘’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı. AÇSH İl Müdürümüz Bilici yayımladığı mesajında;  ‘’Bugün zihinleri ve kalpleri güneş gibi aydınlatan, işledikleri cevherleri gün geçtikçe değerlenen mücevherlere dönüştüren öğretmenlerin günü.

Öğretmenler, toprak altına atılan bir tohumun, onlarca tohum verebilmesi için kendisini feda etmesi gibi hayatını bu anlamlı ve şerefli meslek uğruna adayabilenlerdir.  Toplumun ilerlemesine, çağın gerektirdiği teknolojik yeniliğe, birlik ve beraberliğin sağlanmasına, adalete ve insanlığın gerektirdiği tüm davranışların kazandırılmasına da azimle gayret gösterirler.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi saygı ile anıyor ruhları şad olsun diyor ve  vatanın dört bir yanında fedakarca çalışarak bu ulvi görevi layıkıyla yerine getiren bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar, başarılarının devamını dilerim’’ İfadelerine yer verdi.