…
22 Nisan 2020, Çarşamba Şanlıurfa, Türkiye

İl Müdürümüz Bilici’den 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı


Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürümüz Sayın Hasan Bilici 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. İl Müdürümüz Bilici yayımladığı mesajında;

‘’Milletimizi ortak bir hedef etrafında bir araya gelerek birleştiren ilk Meclisimiz,  vatan sevgisinin, birlik ve beraberliğin, hür yaşama uğruna sergilenen fedakârlığın en güzel timsali olmuştur.

Çocuklarımızın gözlerindeki ışık ve yüreklerinde taşıdıkları umutları ülkemizin geleceği adına bizlere güç vermektedir. Çocuklarımızın umutlarının yeşertilmesi, milli ve manevi değerlerine güçlü bir şekilde bağlı, şahsiyet sahibi nesiller olarak yetişmesi hepimize ait olan bir sorumluluktur. Bu mesuliyet aynı zamanda vatanımızı kanları ve canları pahasına bize miras bırakan Şehitlerimiz ve Gazilerimize olan borcumuzu da ifade etmektedir.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 100. kuruluş yıl dönümünde, tüm çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.’ ’ifadelerine yer verdi.