…
…
…
…
…
…
12 Nisan 2020, Pazar Şanlıurfa,Türkiye

İkizleri Ailesine Kavuşturduk


Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızın talimatları ve Şanlıurfa Valiliğimizin koordinasyonu doğrultusunda erken doğumla dünyaya gelen ikiz bebeklerini sağlık sorunları nedeniyle kuvözde bırakarak Kırşehir'deki işlerine dönmek zorunda kalan Urfalı çiftin bebeklerine kavuşması için gerekli çalışmalara ivedilikle başladık.

Urfalı Filiz ailesinin ikiz bebekleri çifte teslim edilmek üzere İl Müdürlüğümüz tarafından hastaneden teslim alınıp uygun kuruluşumuzda misafir edildi.

Konuyla yakından ilgilenerek ailemize maddi ve manevi destek sağlayan Şanlıurfa Valimiz Sayın Abdullah Erin’in emirleri doğrultusunda bebeklerine kavuşan Urfalı çiftin Kırşehir’e dönebilmesi için koronavirüs tedbirleri kapsamında sınırlandırılan şehirler arası yolculuk ve bu süreçte ilan edilen sokağa çıkma yasağı dolayısıyla gerekli olan bütün izin ve belgeler Şanlıurfa Valiliğimiz tarafından ivedilikle düzenlendi.

Kırşehir ‘den ilimize gelerek sağlıklı ve hızlı bir şekilde bebeklerine kavuşan ve büyük sevinç yaşayan ailemiz başta Sayın Bakanımız Zehra Zümrüt Selçuk ve Şanlıurfa Valimiz Sayın Abdullah Erin olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.